Szolgáltatások / Services

Tudj meg többet szakértelmünkről. 

3D-s térképezés és modellezés

A 3D-s tervezés ma már ipari standardnak számít. A földmérés alkalmazkodott az igényekhez, a lézerszkennelés adta lehetőségeknek köszönhetően a 3D térképészet általánossá vált.

3D Mapping and Modelling 

Three-dimensional design is now the industry standard across most sectors. It is therefore no surprise that surveying has adjusted to their needs and with the advent of laser scanning, 3-D mapping has become the norm. Aside from the obvious convenience of being able to visually manipulate planned structures and place them into the surveyed 3-D environment, the precision of the spatial data allows for decision-making to take place in a 3-D environment as well.

Térinformatikai rendszer

 A 3D-s környezet megjelenítése, mely valós időbeli interakciókra is képes, már nem csak a professzionális tervezői számítógépekre van korlátozva.Ez eddig nem látott lehetőségek előtt nyit kaput, hiszen a térinformatikai rendszerek mindenféle térbeli adatot tudnak gyűjteni, tárolni, azzal dolgozni, elemezni, menedzselni és megjeleníteni.

Mobil térképezési rendszer

A mobil térképezés valóban forradalmi előrelépés a közútfelmérés terén. Az eredeti munkaidő századrészére csökkentette le a terepi munka idejét és nem igényel több csapattal való felvonulást sem. A felmérés akár 80 km/h-ás sebességgel is végrehajtható a forgalom megzavarása nélkül.

Mobile Mapping System 

Mobile mapping has truly revolutionized how road surveying can be conducted today. It has reduced time spent in field by up to a factor of 100 and does not require the deployment of multiple teams. Scanning can take place at up to 80 km/h without impacting traffic flow and without the need for deploying multiple teams.


© 2019 Geodézia Zrt. 2040 Budaörs. Akron utca 2..
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el